به استيناف شکايت مي‌کنم

b_150_100_16777215_00_images_stories_ramezani-abdolhamid.jpgمديرعامل باشگاه پاس همدان مي‌گويد او و همکارانش در باشگاه پاس همدان تخلفي مرتکب نشده‌اند که مستحق محروميت از سوي کميته‌ انضباطي باشند.

به گزارش "همدان فوتبال"، عبدالحميد رمضاني درباره محروميت شش ماهه خود از کليه فعاليت‌هاي مربوط به فوتبال، اظهار کرد: علت محروميت خود را نمي‌دانم. از آنجا که به خودم و مجموعه خودم مطمئن هستم ، پاس همدان و مسئولانش مرتکب هيچ تخلفي نشده اند. خاصه خود من در خفا و عيان کار خلافي انجام نداده‌ام.

وي ادامه داد: به هر حال وقتي حرکت بزرگي در فوتبال کشور رخ مي‌دهد که به نظر من اصل اين حرکت کاملا پسنديده است و بايد براي ناپاکي‌ها اجرا شود، تر و خشک با هم مي‌سوزد. من همين امروز به کميته‌ استيناف شکايت مي‌کنم و با تمام وجود به دنبال احقاق حق پايمال شده‌ام هستم. حتي دوستان اشتباهي کرده‌اند که بايد بررسي شود.

رمضاني درباره محروميت طيري، سرمربي پاس و تخلف مسئول روابط عمومي اين باشگاه هم گفت: اين حکم يعني اين که ما سال گذشته هم با گروهي که تمام تخلف‌ها را داشته‌اند کار مي‌کرديم اما من مطمئنم که تخلفي نشده است. وقتي دو سال پيش به پاس رفتم برنامه «90» اعلام کرد که جنجالي‌ترين سرپرست به پاس رفت. در حالي که من اصلا آدم جنجالي نيستم اما اسمم بد در رفته است! از رسانه‌ها مي‌خواهيم که در رابطه با اين پرونده‌ شفاف سازي کنند، اين شرايط واقعا براي من سخت است.

مديرعامل باشگاه پاس همدان در ادامه گفت: اگر مرتکب گناهي شده باشم، با خودم مي گويم چشمم کور، مجازاتش را هم به جان مي‌خرم. اما وقتي انواع و اقسام پيشنهادها به ما شده و ما آنها را قبول نکرده‌ايم چند تا از اين پيشنهادها را به اطلاع عليپور رسانده‌ايم باز هم ما را محکوم کرده‌اند. خدايي که ناظر بر اعمال من است مي‌داند که کوچک‌ترين قدم خلافي برنداشته‌ام. من مي گويم اگر بقال سر کوچه ما هم در تباني شرکت داشته بايد مجازات شود.

وي با اشاره به اين که سرمربي پاس همدان و مسئول روابط عمومي اين باشگاه هم به کميته‌ استيناف شکايت مي‌کنند، گفت: شب گذشته معاون استاندار و نماينده مجلس همدان با من تماس گرفتند و از من خواستند که با قدرت به کارم ادامه دهم. چنانچه به خودش ثابت شود که خلافي کرده‌ام به آن گردن مي‌نهم.

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه کردن