عذرخواهی مهابادی از همدانی ها بدلیل نتایج کسب شده

b_150_100_16777215_00_images_stories_davood_mahabadi_2.jpgسرمربی تیم فوتبال پاس همدان از مردم همدان و هواداران متعصب پاس بدلیل نتایج کسب شده در چند بازی اخیر عذرخواهی کرد.

داوود مهابادی در گفتگو با خبرنگار "همدان فوتبال"، افزود: در شرایطی که در چند بازی اخیر امتیازات زیادی می توانستیم به حساب خود واریز کنیم اما این اتفاق نیفتاد. در سه بازی اخیر حاشیه ها و بعضا اتفاقات غیرفوتبالی مانع نتیجه گیری تیم ما شد هرچند دنبال توجیه نیستم و بابت نتایجی که کسب کرده ایم از مردم همدان عذرخواهی می کنم.

وی ادامه داد: با این حال جای نگرانی وجود ندارد. بازی های زیادی پیش رو داریم و هواداران اطمینان داشته باشند که وضعیت پاس بهتر خواهد شد. هفته های بعد رقابت ما با تیم های پایین جدولی است و کار راحت تری خواهیم داشت.

مهابادی در خصوص بازی روز گذشته و تساوی برابر تیم راهیان کرمانشاه خاطرنشان کرد: در نیمه اول سوار بر بازی بودیم و بازیکنان خاسته های کادر فنی را در زمین اجرا کردند. اگر بازیکنان کمی بیشتر دقت می کردند بیشتر از یک گل وارد دروزاه حریف می کردیم.

سرمربی پاس همدان تاکید کرد: در نیمه دوم و تا دقیقه 60 روند کار به سود ما پیش رفت اما در یک سوم پایانی بازی ورق برگشت و انتظاراتی که از تک تک بازیکنان داشتم برآورده نشد.

وی درخصوص تعویض نتیجه بازی در دقایق پایانی دیدار یادآور شد: گلی که در دقیقه 93 دریافت کردیم روی یک اتفاق و بخاطر اشتباهات فردی بازیکنان بود. در بازی های بعدی اشتباهات فردی بازیکنان باید به حداقل برسد.

مهابادی در پایان گفت: از نمایش بازیکنانم در بازی های اخیر رضایت دارم. آن ها روان و تماشاگرپسند بازی می کنند و تنها مشکل ما گلزنی است. باید روی این مسئله کار کنیم تا در رقابت های پیش رو دروازه حریفان راحت تر باز شود.

گفتنی است؛ تیم فوتبال پاس همدان هفته آینده در چارچوب هفته نهم رقابت های لیگ دسته اول فوتبال باشگاه های کشور به مصاف تیم اتکا گرگان خواهد رفت.

نظرات   

0 #5 محمدپور 1393-09-25 08:52
سلام جناب مهابادی
اینکه شما اینقدر رو راست عذرخواهی می کنید نشانه شخصیت والای شماست واین عمل باعث حمایت بیش از پیش مردم خواهد بود دراین استان هستند کسانی که تیمشان می بازد( البته تیمی که متعلق به استان است )اما کک سرمربی هم نمی گزد وهربار یک چیز را بهانه می کند مثل شهرداری همدان.احساس می کنم تیم شما یک بازیکن خلاق در جلو زمین کم دارد البته این دیدگاه من است شاید هم غلط باشد .من فقط خواستم بگم فوتبال بازی اتفاقات است نگران نباشد انشاالله نتیجه میگیریدسالهای پیش آقایان تیمشان می باخت وبرایشان هیچ مهم نبود وفقط می گرفتند ومیخوردند ومی بردند.

+2 #4 حمیدرضا 1393-09-14 10:41
فقط فرهاد کاظمی

+11 #3 احمد 1393-09-12 16:43
از تیمی که آرمین طلایی بشه مهاجمش بیشتر از این نمی توان انتظار داشت

+9 #2 User 1393-09-12 13:47
باشگاه پاس با فرهاد کاظمی وارد مذاکره شد.
http://tacklepress.com/fa/sections.php?name=news&id=11196&type_id=1151

+8 #1 User 1393-09-12 13:39
به خواستت رسیدی چون امروز مدیر بومی !!!! پاس با فرهاد کاظمی مذاکره کرده یک باخت دیگه بیاری راحت اخراجت میکنه. راستی از یزد چه خبر؟ کارها خوب پیش میره؟

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه کردن