جلیل الماسی:

خوشحالم تیم بومی های همدان را در کیش راه اندازی کردیم

b_150_100_16777215_00_images_stories_img_4943.jpgسرپرست سابق تیم فوتبال شاهین کیش گفت: خوشحالم که تیم بومی های همدان در ایران را با مدیریت و حمایت حسن عزیزی مدیرعامل فعلی پاس در جزیره کیش راه اندازی کردیم و مطمئن هستم که مربی و بازیکنان بومی همدان توانمندی خود را در تیم شاهین اثبات خواهند کرد.

جلیل الماسی در گفت وگو با خبرنگار "همدان فوتبال"، افزود: از این بابت که توانستم به عنوان کوچکترین خادم فوتبال همدان زمینه حضور چند بازیکن بومی توانمند را در تیمی خارج از استان آن هم در شاهین کیش که از طرفداران پرشماری در این منطقه برخوردار است، فراهم کنم بسیار خوشحالم.

وی اضافه کرد: بابک صمدیان مربی جوان و مستعد همدانی هم اکنون در تیم شاهین کیش فعالیت دارد ضمن اینکه مصطفی یوسف علیزاده، مصطفی قیصری، میثم زمانی، حامدمیرزایی، مسعودرمضانی و فرهاد ادیب دیگر بازیکنان همدانی این تیم هستند.

الماسی بیان داشت: بسیار خوشحالم که توانستم کاری برای استعدادهای فوتبال این شهر انجام بدهم و برای آنها در عرصه لیگ دو آرزوی موفقیت می کنم.

وی افزود: باوجود اینکه از این تیم دور هستیم اما به همراه حسن عزیزی مدیرعامل پاس حمایت های لازم را داریم و با ارتباطی که به حامیان تیم داریم، شرایط خوبی را برای بازیکنان و مربی بومی همدان در این جزیره مهیا ساخته ایم.

وی در خصوص پذیرفتن مسوولیت کانون هواداران باشگاه پاس گفت: هرکجا که تکلیف شود آماده خدمت برای شهرم هستم و حالا قسمت شد در پاس مسوولیت دوباره داشته باشم و امیدوارم بتوانیم این تیم را در مسیر موفقیت کمک کنیم.

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه کردن